Amics de Palera

L’Associació Amics de Palera, creada l’octubre 2011, és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure les activitats culturals, així com potenciar el culta religiós, en aquest lloc tant emblemàtic de la Garrotxa, el Sant Sepulcre de Palera. L’Associació es va engendrar al 2007, moment en que va començar la restauració del monestir del Sant Sepulcre de Palera. Un grup d’amics vam treballar perquè la seva restauració fos un fet, cosa que, junt amb la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, Consell Comarcal de La Garrotxa, Ajuntament de Beuda, la Fundació de Palera i alguna empresa particular, es va aconseguir.

El nostre objectiu i desig es omplir i dinamitzar aquest lloc. Donar-li vida cultural, religiosa, formativa i infantil. Omplir l’espai de tot allò que el pugui fer arribar molt més lluny que La Garrotxa i el seu entorn més proper. 

Cada any organitzem un concert a l’església del Sant Sepulcre, i per Nadal fem un pessebre popular amb la col·laboració dels nens i nenes de Beuda.

Ens agradaria que creixés el nombre d’Amics, i us animem a fer-vos socis. Podeu contactar amb amicsdepalera@gmail.com